100% natuurlijk

Om uw gezondheid en levensenergie opnieuw veerkracht te geven, brengt Aquarius Age Company Belgium een uniek gamma voedingssupplementen onder de merknaam The Herborist® op de markt. Eén kenmerk hebben ze gemeen: ze zijn 100 % natuurlijk, want louter gebaseerd op planten, kruiden en ingrediënten uit de oceaan.
Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen, maar ondersteunen de gezondheid. Onze formules zijn rijk aan vitamines en mineralen, die ons fit en gezond houden en bevatten geen synthetische namaakmoleculen. Natuurlijke stoffen genieten daarbij de voorkeur omdat ze nu eenmaal natuurlijk zijn en niet geïsoleerd voorkomen.

Een voorbeeld: synthetische vitamine C is niets anders dan chemisch ontwikkeld ascorbinezuur. Natuurlijke vitamine C uit de acerola-kers of uit rozenbottels bevat bioflavonoïden – natuurlijke antioxidanten – waardoor het lichaam veel sneller vitamine C opneemt. The Herborist®-lijn garandeert een totale afwezigheid van chemisch geproduceerde of synthetische stoffen. Een belangrijk verschil met veel andere voedingssupplementen op de markt.