Beste Klant,
Tijdens de zomer zijn wij van 01 juli tot 30 augustus enkel open in de voormiddag van 09.00 uur tot 12.00 uur
Wij danken U om met deze uren rekening te houden. Mvg, The Herborist Team.

Erna S. wil van haar routine om koffie te drinken af.

Paragraphs

De instant thee van 'The Herborist' smaakt heerlijk!

De gewoonte om 's morgens maar ook na mijn eten koffie te drinken, had voor mijn lichaam en geest het effect dat ik moeite had om 's avond de slaap te vatten. Dit geeft ontegensprekelijk een vermoeid gevoel overdag. Ik had mezelf voorgenomen om deze routine te doorbreken en als vervanging voor thee te kiezen. Ook al weet ik dat sommige thee zelfde effecten kan veroorzaken. Deze thee heeft dit effect totaal niet gezien de lage dosering van groene thee.

Via een beurs ben ik terecht gekomen bij de stand van 'The Herborist'. Ik heb daar mogen proeven van de thee en die smaakte heerlijk! Het is een combinatie van verschillende kruiden die de smaak maar ook het effect zo uniek maakt. De thee heeft zelfs een smaakaward gewonnen en dat proef je.

Wat naast de smaak van de thee voor mij de doorslag heeft gegeven om een potje aan te kopen, is het feit dat deze thee zeer snel te bereiden is. De kruiden zijn vermaald tot instant poeder waardoor er geen builtjes of theehouders meer nodig zijn. Heet water en een schepje thee. Meer heb je niet nodig.

Ondertussen heb ik er een gewoonte van gemaakt om in plaats van koffie, vooral Organic Instant Detox Tea te drinken. Ik kan de slaap veel sneller vatten en ik ondervind de andere goede eigenschappen van de thee. De thee werkt ook detoxerend. Alvast een mooi alternatief voor een kopje koffie. Ik kan het iedereen aanraden!

drinking tea