Bedrijfsinfo

Over The Herborist®

De natuur heeft ons heel wat te bieden, vooral wanneer het om gezondheid gaat. Een voorbeeld hiervan zijn groenten en fruit. Helaas is de bodem en dus ook ons voedsel niet meer zo rijk aan waardevolle voedingsstoffen dan vroeger. Belangrijke vitamines en mineralen zoals calcium, magnesium en selenium zijn nog nauwelijks in voldoende mate aanwezig in de voeding. Het lichaam kan daarom wel wat extra's gebruiken om gezond en fit te blijven, maar dan wel in een zo natuurlijk mogelijke vorm. Er is een verschil tussen synthetische en natuurlijke vitamines en mineralen.

Synthetische en natuurlijke vitamines en mineralen

De chemische structuur van beide kan dezelfde lijken, maar de voorkeur moet worden gegeven aan natuurlijke stoffen omdat ze nu eenmaal natuurlijk zijn en bovendien niet geïsoleerd voorkomen. Een voorbeeld: synthetische vitamine C is gewoon ascorbinezuur, niets meer en niets minder. Natuurlijke vitamine C uit de acerola-kers of uit rozenbottels bevatten bioflavonoiden, het gehele vitamine C-complex, waardoor vitamine C veel effectiever wordt opgenomen door het lichaam.
Om die reden produceert Aquarius Age Company Belgium cvba het gamma voedingssupplementen uit planten, kruiden en zeeproducten. De combinatie van verschillende planten in één complex heeft tot doel deze componenten samen te brengen zodat ze een synergetische werking hebben, d.w.z. de ene stof versterkt de andere.

De levensverwachting stijgt voortdurend en daarmee ook de aanspraak op een actief leven. Het behoud van een goede gezondheid wordt daarbij steeds belangrijker.

Gezondheidsgids

Deze gezondheidsgids geeft alle informatie over de producten van “The Herborist”. De voornaamste plantenextracten zijn nebulisaten van bioteelt en/of gecontroleerd op pesticiden, herbiciden en zware metalen. Dit zijn gestandaardiseerde extracten met een verhouding van tenminste 1/5 (geconcentreerd); verpakt onder de vorm van poeders, vloeibare extracten, alcoholische extracten, tabletten en vege capsules; vrij van gist, gluten, sacharose, kunstmatige conserveermiddelen, artificiële kleur-, geur- en smaakstoffen.

Verpakkingsmaterialen

Alle verpakkingsmaterialen zijn recycleerbaar. De voedingssupplementen van Aquarius Age Company Belgium cvba werden genotificeerd bij het FAVV, dienst Voedingsinspectie.

The Herborist® Team

De producten van The Herborist® in deze praktische gids zijn voedingssupplementen en géén geneesmiddelen. Zij dienen ter ondersteuning van de gezondheid.