Winiefred Van Killegem

The Herborist wenst u met diepe droefheid het overlijden van Winiefred Van Killegem mede te delen. Na jarenlange samenwerking willen wij haar danken voor haar vertrouwen en overgave in onze produkten.
Dank je wel Winiefredje, voor de vele fijne, leerzame en vooral ludieke momenten die we met jou mochten beleven! In ons hart en onze gedachten blijf jij verder leven.
Onze oprechte deelneming aan de familie.

 

Winiefred Van Killegem weet raad

“Natuurlijke oplossingen voor al uw kleine ongemakken”

Winiefred werd geboren in het Vlaamse Meetjesland, Sint-Laureins. Het kruidenvrouwtje uit Gent (zoals Winiefred in de volksmond genoemd wordt), erfde van haar ene, ietwat zonderlinge, grootmoeder een grote liefde voor aloude recepten en kruiden. Haar andere grootmoeder daarentegen was een voortreffelijke keukenprinses. Beide elementen alsmede haar liefde voor de natuur brachten haar geleidelijk in contact met The Herborist®.

Winiefred zegt “Royal Vita Complex is mijn geheim waarmee ik me goed blijf mee voelen”.

Winiefred gaf verschillende voordrachten in Vlaanderen aan diverse organisaties waar ze het belang van ‘traditionele kruiden’ naar voor bracht met ‘gezondheid’ als centraal thema. Op een ludieke wijze bracht ze ‘wat de wondere wereld van planten en kruiden’ kan betekenen voor iedereen van ons. Van pompoenpitten tot koninginnebrij over kruidencombinaties goed voor spieren en gewrichten, het kwam allemaal aan bod en was steeds een gezellig en vooral leerrijk samenzijn. Wij danken haar hiervoor oprecht.

Ontdek de producten van Winiefred in samenwerking met The Herborist®.