Homepage Herborist

sunglass

Verlofperiode

Beste klanten,

Wij zijn in vakantie en gesloten van donderdag 27/06/19 tot en met woensdag 03/07/19.
Er zijn tijdens deze periode geen bestellingen mogelijk. Voor dringende bestellingen kan u zich wenden tot de apotheek naar keuze.

Met vriendelijke groeten,

The Herborist team

The Horse Power Line®

Created by The Herborist®

Wil u graag ontdekken welke paardenproducten wij nieuw in ons gamma hebben? Ook u bewondert de elegantie, de pure kracht en de karakterschoonheid van uw paarden.
Gun uw paard de fitheid, kracht en explosiviteit dat het verdient ... en gun uzelf het succes!

Horse line

Op zoek naar een sneller herstel bij het sporten?

Bestemd voor recreatieve - en topsporters

Sportpower® is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen. Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant.
Dit product voorziet het lichaam eveneens van extra ijzer.
 

Vliegangst? Een gevoel dat vele mensen overvalt. Hoe kan je nu die angst overwinnen om toch met het vliegtuig te reizen?

Stress of angst is een automatische reactie die ons lichaam heeft op een bepaalde situatie of uitdaging die buiten onze comfort zone ligt. Het is een ervaring waar elke persoon wel eens mee te maken heeft en elk van ons anders reageert. Dit gevoel overvalt ons vaak omdat we bang zijn de controle te verliezen, onder druk moeten presteren, ons kwetsbaar zullen moeten opstellen en dat we zo in een oncomfortabele situatie zullen terecht komen. 

Afbeelding
zilverspar
De kracht van de natuur

Bewegen zonder pijn - Dr. Daan De Coninck

Spier-en gewrichtsklachten behandelen: start natuurlijk bij jezelf

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen.

In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit.

Bestel dit interessante boek hier

Boek